Monica's
Brodyrlektioner

Sidan för dig som har eller kommer skaffa en brodyrmaskin. Stor eller liten, ny eller gammal har ingen betydelse.

Embird Font Engine och inbyggda Alfabet

FontEngine används för att skapa brodyr av de TruType och Open Type teckensnitt som du har installerat på din dator. När du köper FontEngine kan du också skapa brodyrer automatiskt genom att ta in en bild som vektorfil. Denna del är inte aktiv i demon och fungerar bara i Studio. Notera att vektorfilen måste bestå av en äkta vektorfil, det går inte att konvertera en jpg rätt upp och ner till vektor.

Alla teckensnitt är inte lämpliga. De som är mycket detaljerade t.ex. blir inte bra. Man kan få redigera en hel del.

Tänk på att inte alla teckensnitt har våra å, ä och ö. Du måste då fixa till det själv. Jobbar du i Studio är det inga problem men i Editor är det svårare.

Font Engine köps en gång och du har då åtkomst till alla dina teckensnitt du har installerat.

När du köper FontEngine kan du också skapa brodyrer automatiskt genom att ta in en bild som vektorfil. Denna del är inte aktiv i demon och fungerar bara i Studio. Notera att vektorfilen måste bestå av en äkta vektorfil, det går inte att konvertera en jpg rätt upp och ner till vektor.

Inbyggda Alfabet används för att skapa brodyr av de, i dagsläget, 42 inbyggda alfabet. Dessa är stygnsatta av programmakarna och alla tecken finns inte som våra å, ä och ö. Det går att själv ändra a och o eller använda punkt och en ring från tecknet %.

Afabet kan man köpa ett och ett.

I båda varianterna kan man testa A, B, C, a, b och c i demoversionen.

Du kan skapa text från 3 mm till 1000 mm, om du har så stor ram vill säga.

Sidan är under uppbyggnad.

avdelare-bok